Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Ben je geblesseerd? Misschien zin om toch wat te doen?


Om juist die binding met de club te blijven behouden hebben we gemeend om op de reguliere trainingsavonden de mogelijkheid te bieden om een gezamenlijke wandeling te doen.Wij nodigen de geblesseerde leden, ereleden, donateurs maar ook oud-leden uit om hieraan deel te nemen. Uiteraard is je partner ook van harte welkom. Onder leiding van Bert Pietjouw zal op 2 mei de eerste wandeling plaatsvinden. In de regel zal de wandeling gelijktijdig eindigen met de training zodat er gelegenheid is om samen met de overige leden, onder het genot van een drankje, te socializen. meer info over wandelen?

Spek de kas van onze club bij Jumbo Etten-Leur


Jumbo Etten-Leur otganiseert een actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging kan worden gespaard. De actie heet "Spek de kas van je club". Tijdens deze actie ontvangen klanten voor elke EUR 10,- aan boodschappen een waardepunt. De actie loopt nog tot 10 mei. De punten kun je inleveren op de facebook pagina van de betreffende Jumbo. Kijk voor meer info even terug in de laatste nieuwsbrief. Daarop staat precies wat je moet doen of informeer bij je eigen Jumbo.
Lelieloop


Onze Lelieloop is aanstaande. Op Tweede Pinksterdag (16 mei) is het weer zover. Natuurlijk hartstikke leuk om mee te lopen. Info: Lelieloop. Loop je nou niet mee en/of vind je het leuk om mee te helpen op deze dag? Wij zoeken nog extra vrijwilligers om deze dag tot een succes te maken. Kijk voor meer info voor deze dag op: Lelieloop. Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Adrie of Jolanda: Hier vind je de organisatie