Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Run-Bike-Walk op zaterdag 25 maart 2017


De Lions Club Etten-Leur organiseert samen met RREL, ARV Achilles en Roparun team 248 een prachtig Run-Bike-Walk evenement op zaterdag 25 maart 2017. Zet deze datum vast in je agenda.   lees verder over R-B-W  ...

Rabobank clubkas Campagne


Met de Rabobank Clubkas Campagne kom je in aanmerking voor een donatie van de Rabobank. Door het voeren van een goede campagne onder clubleden, vrienden, familie en kennissen is het mogelijk om een mooi geldbedrag te verdienen voor je club. Iedereen die lid is van de Rabobank kan zijn stem uitbrengen. Inmiddels is RREL ook aangemeld voor deelname aan deze campagne. Vanaf 16 februari kun je je stem uitbrengen op www.rabobank.nl/wnb. Zorg dus alvast dat je kosteloos lid wordt, zodat je straks je stem kunt uitbrengen. Doe dit voor 15 februari a.s. Alle leden zijn d.m.v. de Nieuwsbrief hierover al geïnformeerd, daarin staat ook meer informatie.
Boscrossen in de Pagnevaart


De tijd van Boscrossen is volop bezig. Kom binnenkort weer naar het mooie parcours in de De Pagnevaart in Hoeven. Ieder RREL lid kan daar gebruik van maken. Je kiest je eigen wedstrijd, en loopt 1 tot 5 rondjes van 1200 meter in je eigen snelheid. Dus iedereen kan meedoen, van groep 1 tot en met de wedstrijdgroep. Dus kom naar de Pagnevaart. Kijk in de Agenda wanneer de volgende cross is. De volgende data staan vast: 22-1, 19-2, 12-3.


De cross start zoals gewoonlijk om 10.00 uur en van te voren (aanvang 09.45 uur) wordt er een warming-up gegeven door één van onze eigen trainers.


Bekijk de foto's van de laatste boscross: Foto's   De datum van de volgende cross is op zondag 22 januari a.s.