Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Clubavond


A.s. dinsdag 5 juli is het weer de 1e dinsdag van de maand. Dat betekent na afloop van de training de gezelligheid in de bar wat meer aandacht geven. Gewoon een gezellig samenzijn zonder ook maar enige vorm van verplichting. Lekker het "samen gevoel" een beetje oppeppen.
Opstapgroep Road Runners Etten-Leur start 20 september 2016


Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert weer een cursus opstapgroep. Dit doen we voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen of andere sporten hebben gedaan. Of heb je al eerder hardgelopen en wil je weer beginnen, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.


Wat kunnen we je bieden? We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). In 13 weken, een half uur achter elkaar hardlopen, om vervolgens door te kunnen stromen in onze bestaande loopgroepen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing en natuurlijk het schoeisel. 


De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond en beginnen om 19.30 uur. Locatie; de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur. De kosten van deze opstapcursus bedragen 45,- euro.


Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschik je over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken. Ben je het stilzitten beu en heb je een duwtje in de rug nodig, dan is dit het extra zetje om jou in beweging te krijgen.


Op dinsdag 13 september 2016 is er een informatieavond over deze cursus. Wil je aansluiten bij deze groep? Inschrijven kan op de volgende e-mailadressen: opstap@rrel.nl of tc@rrel.nl
Uitslagen


Je hebt ergens gelopen en je staat niet tussen de uitslagen? Geef je prestatie zelf even door: