Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Dinsdagavond 28 juli óók bostraining Pagnevaart


Dinsdag 28 juli is er gewoon training bij de club. Een bekend spreekwoord zegt: "verandering van spijs doet eten". Kom dan deze dinsdag (aanvang 19.30 uur) een keer naar de Pagnevaart voor een aantrekkelijke bostraining. Onze trainers hebben weer iets leuks in gedachten. Je hebt dus de keuze uit beide mogelijkheden. zie ook: Agenda


De trainers
Vakantieperiode


De vakantieperiode is begonnen. Maar natuurlijk trainen wij bij RREL gewoon lekker door. Vanzelfsprekend hebben de trainers ook recht hebben op een welverdiende vakantie. Wij zorgen er voor dat er altijd wel trainers aanwezig zijn om de wekelijkse training te verzorgen. Daardoor kan het wel eens gebeuren dat er groepen worden samengevoegd maar dat mag uiteraard de pret niet drukken. Voor iedereen een fijne vakantieperiode toegewenst.


Namens de trainers.
Groepsfoto's


De onlangs gemaakte groepsfoto's zijn nu tijdens de training uitgereikt door de trainers. Heb je nog geen foto ontvangen? Neem dan even contact op met je trainer. Wil je de foto digitaal hebben? Kijk op deze website bij de tab 'Groepen'. Onderaan de groepspagina vind je de digitale versie en kun je die voor jezelf downloaden voor je eigen archief. 


Met dank aan het Bestuur.