Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Actie "Spek de kas" bij Jumbo Etten-Leur


Jumbo Etten-Leur otganiseerde onlangs een actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging kon worden gespaard. Door jullie inspanningen, veel boodschappen doen van minimaal 10 euro, hebben we nu een cheque in ontvangst mogen nemen van  € 198,43 van de Jumbo. In totaal 109 verenigingen namen deel aan de actie.
Lelieloop


16 mei 2016 hebben wij onze Lelieloop gehouden. De weergoden waren ons goed gezind want de loopomstandigheden waren uitstekend. Natuurlijk kan het altijd beter maar klagen doen we niet. De organisatie van de Lelieloop had de touwtjes weer strak in handen en de de gehele dag is uitermate soepel verlopen. Van vele kanten hoorden we positieve signalen. De opkomst van de Lelieloop was weer hoog. Dus velen hebben deze dag genoten van een geweldig sportevenement op De Leur rondom molen De Lelie. Alle vrijwilligers bedankt voor haar/zijn bijdrage aan deze dag. Lopers bedankt voor jullie sportieve inzet en wellicht tot volgend jaar. Kijk op http://www.uitslagen.nl/ voor jouw uitslag. (of op deze website bij de uitslagen) Kijk ook even in het album "foto's" voor een groot aantal bijzondere exemplaren; Foto's op deze website

Rabobank Clubactie


Ook dit jaar hebben wij deelgenomen aan de Rabobank clubactie. En wel met groot succes. Het Bestuur heeft een cheque in ontvangst mogen nemen met een bedrag van EUR 463,89. De opbrengst komt ten goede aan onze Lelieloop. (2e Pinksterdag)
Ben je geblesseerd? Misschien zin om toch wat te doen?


Om juist die binding met de club te blijven behouden hebben we gemeend om op de reguliere trainingsavonden de mogelijkheid te bieden om een gezamenlijke wandeling te doen.Wij nodigen de geblesseerde leden, ereleden, donateurs maar ook oud-leden uit om hieraan deel te nemen. Uiteraard is je partner ook van harte welkom. Onder leiding van Bert Pietjouw zal op 2 mei de eerste wandeling plaatsvinden. In de regel zal de wandeling gelijktijdig eindigen met de training zodat er gelegenheid is om samen met de overige leden, onder het genot van een drankje, te socializen. meer info over wandelen?