Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 28 SEPTEMBER 2014


Het concept is als vanouds: er worden 3-tallen gemaakt aan de hand van de opgegeven 5 km tijd. Het 3-tal dat het parcours het snelst volbrengt is de winnaar, dit jaar zal er een kleine wijziging zijn waardoor het extra spannend wordt! Iedereen kan meedoen, iedereen kan winnen!


Het prachtige parcours van 4,8 km is net als vorig jaar en voor een groot gedeelte onverhard.
Locatie:          Menmoerhoeve - Zundertseweg 66  4876 NL  Etten-Leur
Tijdstip:          Aanwezig: 13.30 uur    /  Start: 14.00 uur. Na de wedstrijd is er gelegenheid tot douchen.


De middag zal worden afgesloten met een gezellige BBQ, introducés en/of kinderen zijn welkom.
Kosten: Voor leden is lopen en BBQ gratis / Introducé: €10,- / Kinderen t/m 12 jaar: €5,-.  
Drank en overige consumpties zijn voor eigen rekening. Je kunt ook er voor kiezen door alleen te gaan lopen of alleen mee te doen met de BBQ. Opgeven voor beiden is natuurlijk het leukste.


Voor vragen en aanmelding stuur bericht naar evenementen@rrel.nl of neem telefonisch contact op:
Adrie: 06-39115266 / Ton: 06-48205829 / Jolanda: 06-51233697
Opstapgroep Road Runners Etten-Leur.


Op dinsdag 23 September 2014 start de nieuwe opstapgroep van de Road Runners Etten-Leur.


Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert 2 maal per jaar een opstapgroep voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen of andere sporten hebben gedaan. Heb je al eerder hardgelopen ongeacht niveau en wil je weer beginnen, ook dan ben je van harte welkom. Ben je het stilzitten beu en heb je een klein duwtje in de rug nodig, dan is dit het duwtje wat je nodig hebt.


Wat kunnen we je bieden? 


We bieden u een  trainingsopbouw, waarin u op een verantwoorde manier binnen 13 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). In 13 weken een half uur achter elkaar hardlopen om vervolgens door te kunnen stromen in onze bestaande loopgroepen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht en spieroefeningen, loopscholing en natuurlijk het schoeisel. 


De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur bij de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur. De kosten van deze cursus bedraagt 40 euro.


Voor wie is deze cursus geschikt?


Voor iedereen vanaf 18 jaar met een redelijke gezondheid. Beschikt u over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor u. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken. 


Op dinsdag 16 september 2014 is er een informatieavond over deze cursus. Deze zal plaatsvinden in de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade te Etten-Leur. De aanvangstijd van deze avond is 19.45 uur.


Dus wacht niet en geef u op voor deze cursus! Inschrijven kan op de volgende e-mailadressen:
opstap@rrel.nl 
tc@rrel.nl