Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Herfstmarathon


Het is weer tijd om je voor te bereiden op de Herfstmarathon. Een thuiswedstrijd. Zondag 26 oktober! We hopen op een massale deelname van onze Roadrunners. Voor de herkenbaarheid zou het leuk zijn als iedereen loopt in ons clubtenue. Zie voor meer info www.rrel.nl/clubtenue. Zoals gewoonlijk kun je je omkleden bij cafe Marktzicht op de Markt. Tot de 26e oktober. Succes met je deelname. Loop je niet mee? Kom dan aanmoedigen!

Onze nieuwe Penningmeester


Mijn naam is Petra van Eikeren en ik zal vanaf 1 oktober Ronald Demmers opvolgen als penningmeester van de vereniging. Ik ben 41 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen (Max 9 jaar, Susan 6 jaar) en woonachtig in Etten-Leur.  In het dagelijks leven werk ik part-time bij de firma Gamko te etten-leur als medewerkster op de service- en order planning. In februari dit jaar heb ik de opstapgroep gevolgd en afgerond. Door het enthousiasme van trainer Henk en de andere opstappers ben ik superenthousiast geworden over hardlopen en onze vereniging.  Momenteel loop ik in groep 1 en leer ik al heel wat mensen kennen. Meer info: foto en info


Toen ik begreep dat jullie op zoek waren naar een penningmeester  heb ik mij beschikbaar gesteld voor deze functie. In het bestuur ben ik zeer welkom ontvangen. Ik zie deze functie met veel plezier en enthousiasme tegemoet en ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan.  Het lopende jaar (2014) zal ik samen met Ronald afronden.