Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Boscrossen in de Pagnevaart


Aanstaande 9 november is de eerste Boscross van het seizoen 2014-2015. Kom naar het mooie parcours in de De Pagnevaart in Hoeven. Ieder RREL lid kan daar gebruik van maken. Je kiest je eigen wedstrijd, en loopt 1 tot 5 rondjes van 1200 meter in je eigen snelheid. Dus iedereen kan meedoen, van groep 1 tot en met de wedstrijdgroep. Na afloop gezellig koffie drinken met z'n allen om de cross compleet te maken. Dus kom naar de Pagnevaart. Kijk in de Agenda wanneer de overige crossen zijn voor het komende seizoen. 


De cross start om 10.00 uur en van te voren (aanvang 09.45 uur) wordt er een warming-up gegeven door één van onze eigen trainers.


Komt allen!

Onze nieuwe Penningmeester


Mijn naam is Petra van Eikeren en ik zal vanaf 1 oktober Ronald Demmers opvolgen als penningmeester van de vereniging. Ik ben 41 jaar, getrouwd, moeder van twee kinderen (Max 9 jaar, Susan 6 jaar) en woonachtig in Etten-Leur.  In het dagelijks leven werk ik part-time bij de firma Gamko te etten-leur als medewerkster op de service- en order planning. In februari dit jaar heb ik de opstapgroep gevolgd en afgerond. Door het enthousiasme van trainer Henk en de andere opstappers ben ik superenthousiast geworden over hardlopen en onze vereniging.  Momenteel loop ik in groep 1 en leer ik al heel wat mensen kennen. Meer info: foto en info


Toen ik begreep dat jullie op zoek waren naar een penningmeester  heb ik mij beschikbaar gesteld voor deze functie. In het bestuur ben ik zeer welkom ontvangen. Ik zie deze functie met veel plezier en enthousiasme tegemoet en ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan.  Het lopende jaar (2014) zal ik samen met Ronald afronden.