Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Dinsdagavond 8 september laatste bostraining Pagnevaart


Aanstaande dinsdag 8 september is er gewoon training bij de club. Maar wil je voor de laatste keer dit seizoen nog iets anders? Kom dan deze dinsdag (aanvang 19.30 uur) naar de Pagnevaart voor een bostraining. Onze trainers hebben weer iets leuks in gedachten. Je hebt dus de keuze uit beide mogelijkheden. zie ook: Agenda
Opstapgroep Road Runners Etten-Leur start 15-09-2015.


Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert 2 maal per jaar een opstapgroep voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen of andere sporten hebben gedaan. Heb je al eerder hardgelopen ongeacht niveau en wil je weer beginnen, ook dan ben je van harte welkom. Ben je het stilzitten beu en heb je een klein duwtje in de rug nodig, dan is dit het duwtje wat je nodig hebt.


Wat kunnen we je bieden? We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). In 13 weken een half uur achter elkaar hardlopen om vervolgens door te kunnen stromen in onze bestaande loopgroepen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing en natuurlijk het schoeisel. 


De trainingen vinden iedere dinsdagavond plaats vanaf 19.30 uur bij de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur. De kosten van deze  opstapcursus bedraagt 40 euro.


Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschik je over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken. 


Op dinsdag 08-09-2015 is er een informatieavond over deze cursus. Wil je aansluiten bij deze groep? Inschrijven kan nog steeds op de volgende e-mailadressen: opstap@rrel.nl of tc@rrel.nl
Wil iedereen tijdens de training weer een veiligheidshesje dragen!


De dagen worden weer korter en i.v.m. de veiligheid verzoeken wij iedereen vanaf heden weer een veiligheidshesje te dragen tijdens de training. 
Clubkampioenschappen Zondag 27 September 2015


Het concept is als vanouds: er worden 3-tallen gemaakt aan de hand van de opgegeven 5 km tijd. Het 3-tal dat het parcours het snelst volbrengt is de winnaar, dit jaar zal er een kleine wijziging zijn waardoor het extra spannend wordt! Iedereen kan meedoen, iedereen kan winnen!


Het prachtige parcours van 4,8 km is net als vorig jaar en voor een groot gedeelte onverhard.
Locatie:          Menmoerhoeve - Zundertseweg 66  4876 NL  Etten-Leur
Tijdstip:          Aanwezig: 13.30 uur    /  Start: 14.00 uur. Na de wedstrijd is er gelegenheid tot douchen.


De middag zal worden afgesloten met een gezellige BBQ, introducés en/of kinderen zijn welkom.
Kosten: Voor leden is de BBQ gratis / Introducé: €10,- / Kinderen t/m 12 jaar: €5,-.  
Drank en overige consumpties zijn voor eigen rekening. 


Voor vragen en aanmelding stuur bericht naar evenementen@rrel.nl of neem telefonisch contact op:
Adrie: 06-39115266 / Ton: 06-48205829 / Jolanda: 06-51233697 of kijk op: clubkampioenschappen