Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Opstapgroep Road Runners Etten-Leur start 8 maart 2016


Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert weer een cursus opstapgroep. Dit doen we voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen of andere sporten hebben gedaan. Of heb je al eerder hardgelopen en wil je weer beginnen, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.


Wat kunnen we je bieden? We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). In 13 weken, een half uur achter elkaar hardlopen, om vervolgens door te kunnen stromen in onze bestaande loopgroepen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing en natuurlijk het schoeisel. 


De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond en beginnen om 19.30 uur. Locatie; de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur. De kosten van deze opstapcursus bedragen 40 euro.


Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschik je over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken. Ben je het stilzitten beu en heb je een duwtje in de rug nodig, dan is dit het extra zetje om jou in beweging te krijgen.


Op dinsdag 1 maart 2016 is er een informatieavond over deze cursus. Wil je aansluiten bij deze groep? Inschrijven kan op de volgende e-mailadressen: opstap@rrel.nl of tc@rrel.nl
23 februari 2016: Algemene Ledenvergadering RREL


De Algemene Leden Vergadering RREL wordt gehouden op dinsdag 23 februari 2016. De vergadering start om 20.45 uur; de training start deze avond om 19.00 uur. Wij hopen op een grote opkomst op deze ALV.


>>> Let op!  dinsdag 23 februari begint de training om 19.00 uur !! <<<