Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Bostraining in de Pagnevaart


's Zomers wordt er 1x in de maand ook getraind in het bos. Aanstaande dinsdag is het weer zover. Wil je een bostraining doen?  Kom dan naar de Pagnevaart in Hoeven. Je kunt trainen op je eigen niveau. Aanvang gewoon om 19.30 uur. Wil je "gewoon" trainen, dat kan ook. Er zijn altijd trainers aanwezig bij ELKV.
Vakantieperiode


In de vakantieperiode blijft de club uiteraard gewoon actief. Vanzelfsprekend hebben de trainers ook recht op hun welverdiende vakantie. Daardoor kan het gebeuren dat er soms groepen worden samengevoegd.Maar dat mag uiteraard de pret niet drukken. Voor iedereen die nog weg is/gaat, een fijne vakantie toegewenst.


Namens de trainers.
Hoevense Polderloop op dinsdag 16 augustus


Dinsdag 16 augustus 2016 is er niet de gebruikelijk training. Traditioneel gaan we met z'n allen naar de Hoevense Polderloop. Je kunt kiezen tussen de volgende afstanden: 6, 10 of 15 km. Een erg leuke en gezellige wedstrijd om te kijken hoe de conditie er bijstaat in deze vakantieperiode. We lopen voor een bekertje ranja en een appel. Voor meer info: hoevensepolderloop.nl/


Dus geen training op dinsdag 16 augustus!

Opstapgroep Road Runners Etten-Leur start 20 september 2016


Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert weer een cursus opstapgroep. Dit doen we voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen of andere sporten hebben gedaan. Of heb je al eerder hardgelopen en wil je weer beginnen, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.


Wat kunnen we je bieden? We bieden je een trainingsopbouw, waarin je op een verantwoorde manier binnen 13 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). In 13 weken, een half uur achter elkaar hardlopen, om vervolgens door te kunnen stromen in onze bestaande loopgroepen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing en natuurlijk het schoeisel. 


De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond en beginnen om 19.30 uur. Locatie; de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur. De kosten van deze opstapcursus bedragen 45,- euro.


Voor wie is deze cursus geschikt? Voor iedereen vanaf 16 jaar met een redelijke gezondheid. Beschik je over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor jou. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken. Ben je het stilzitten beu en heb je een duwtje in de rug nodig, dan is dit het extra zetje om jou in beweging te krijgen.


Op dinsdag 13 september 2016 is er een informatieavond over deze cursus. Wil je aansluiten bij deze groep? Inschrijven kan op de volgende e-mailadressen: opstap@rrel.nl of tc@rrel.nl