Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


RREL Nieuwjaarsreceptie 2015


Op 6 januari 2015 wordt de RREL Nieuwjaarsreceptie gehouden. De receptie begint om 20.45 uur met een hapje en een drankje. Kom ook, want op deze gezellige avond is ieder RREL lid welkom om elkaar een sportief nieuwjaar toe te wensen!


Dinsdag 6 januari begint de training om 19.00 uur !! 
Contributie 2015


Het Bestuur heeft de nieuwe contributie bekend gemaakt voor 2015. Goed nieuws dit keer, de contributie is iets verlaagd.


Onze recreanten gaan in 2015 € 70,- per jaar aan contributie betalen. Loop je wedstrijden met een wedstrijdlicentie dan wordt de contributie € 87,- per jaar.

Boscrossen in de Pagnevaart


De Boscrossen van het seizoen 2014-2015 zijn weer volop bezig. Kom om de twee weken naar het mooie parcours in de De Pagnevaart in Hoeven. Ieder RREL lid kan daar gebruik van maken. Je kiest je eigen wedstrijd, en loopt 1 tot 5 rondjes van 1200 meter in je eigen snelheid. Dus iedereen kan meedoen, van groep 1 tot en met de wedstrijdgroep. Na afloop gezellig koffie drinken met z'n allen om de cross compleet te maken. Dus kom naar de Pagnevaart. Kijk in de Agenda wanneer de volgende cross is. 


De cross start om 10.00 uur en van te voren (aanvang 09.45 uur) wordt er een warming-up gegeven door één van onze eigen trainers.


Komt allen!