Welkom op de website van RREL

De vereniging Road Runners Etten-Leur wil de duurloopsport als recreatieve vorm van sport aanbieden aan haar leden. Hierbij zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingredienten, zowel voor de wedstrijd, prestatieloper als ook de trimmer.

Binnen RREL zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.


Opstapgroep Road Runners Etten-Leur.


Op dinsdag 10 februari 2015 start de nieuwe opstapgroep van de Road Runners Etten-Leur.


Loopvereniging Road Runners Etten-Leur organiseert 2 maal per jaar een opstapgroep voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen of andere sporten hebben gedaan. Heb je al eerder hardgelopen ongeacht niveau en wil je weer beginnen, ook dan ben je van harte welkom. Ben je het stilzitten beu en heb je een klein duwtje in de rug nodig, dan is dit het duwtje wat je nodig hebt.


Wat kunnen we je bieden? 


We bieden u een  trainingsopbouw, waarin u op een verantwoorde manier binnen 13 weken een half uur achter elkaar kunt hardlopen. Dit alles onder deskundige begeleiding van onze gediplomeerde looptrainer(s). In 13 weken een half uur achter elkaar hardlopen om vervolgens door te kunnen stromen in onze bestaande loopgroepen. Uiteraard schenken we ook aandacht aan de warming-up, kracht en spieroefeningen, loopscholing en natuurlijk het schoeisel. 


De trainingen vinden plaats iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur bij de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade 41, 4873 DA te Etten-Leur. De kosten van deze cursus bedraagt 40 euro.


Voor wie is deze cursus geschikt?


Voor iedereen vanaf 18 jaar met een redelijke gezondheid. Beschikt u over een gezonde mentaliteit en een stukje doorzettingsvermogen dan is dit iets voor u. Samen met andere beginnende lopers het leuke van hardlopen ontdekken. 


Op dinsdag 3 februari 2015 is er een informatieavond over deze cursus. Deze zal plaatsvinden in de kantine van de korfbalvereniging E.L.K.V. aan de Olympiade te Etten-Leur. De aanvangstijd van deze avond is 19.45 uur.


Dus wacht niet en geef u op voor deze cursus! Inschrijven kan op de volgende e-mailadressen:
opstap@rrel.nl 
tc@rrel.nl
24 februari 2015: Algemene Ledenvergadering RREL


De Algemene Leden Vergadering RREL wordt gehouden op dinsdag 24 februari. De vergadering start om 20.45 uur; de training start deze avond om 19.00 uur. Wij hopen op een grote opkomst op deze ALV!


Bestuur RREL
Contributie 2015


Het Bestuur heeft de nieuwe contributie bekend gemaakt voor 2015. Goed nieuws dit keer, de contributie is iets verlaagd.


Onze recreanten gaan in 2015 € 70,- per jaar aan contributie betalen. Loop je wedstrijden met een wedstrijdlicentie dan wordt de contributie € 87,- per jaar.

Boscrossen in de Pagnevaart


De Boscrossen van dit seizoen zijn volop bezig. Kom om de twee weken naar het mooie parcours in de De Pagnevaart in Hoeven. Ieder RREL lid kan daar gebruik van maken. Je kiest je eigen wedstrijd, en loopt 1 tot 5 rondjes van 1200 meter in je eigen snelheid. Dus iedereen kan meedoen, van groep 1 tot en met de wedstrijdgroep. Na afloop gezellig koffie drinken met z'n allen om de cross compleet te maken. Dus kom naar de Pagnevaart. Kijk in de Agenda wanneer de volgende cross is. 


De cross start om 10.00 uur en van te voren (aanvang 09.45 uur) wordt er een warming-up gegeven door één van onze eigen trainers.


Komt allen!