Of je nu wilt beginnen met hardlopen of al voor jezelf loopt en je prestaties wilt verbeteren, de vereniging Road Runners Etten-Leur stelt je graag in de gelegenheid om kennis te maken met de club. Binnen RREL zijn ontspanning en plezier de belangrijkste ingrediënten en zijn sociale contacten en vrijwilligerswerk de belangrijkste steunpilaren.

Geef je op voor de clubkampioenschappen van zondag 24 september op de Santspuy

De volgende opstapgroep start op 26 september, Infoavond 19 september, 19.45 uur in kantine HV Internos

Rabo Clubsupport, je kunt weer stemmen

Hardlopen

Bij Road Runners Etten-Leur zijn een groot aantal (recreatieve) hardlopers actief. Deze zijn onderverdeeld in groepen 1 tot en met 6 en de wedstrijdgroep. Loop je al zelf en wil je kennismaken word zij-instromer!

Evenementen

Jaarlijkse evenementen naast de Lelieloop zijn in juli de hardloop4daagse, in het najaar onze club-kampioenschappen, en in de winter regelmatig een boscross.

Opstapgroep

2x per jaar organiseren wij een opstapgroep voor mensen die graag aan hun conditie willen werken. De huidige opstapgroep is op 28 februari begonnen. De volgende start op 26 september

Wandelen

Voor geblesseerde leden maar ook ereleden, donateurs en oud-leden bieden we de mogelijkheid om een gezamenlijke wandeling te doen.

Lelieloop

In het kader van "De Leurse Havenfeesten" organiseert Road Runners Etten-Leur elk jaar op tweede Pinksterdag de Lelieloop. De doelstelling van de Lelieloop is het aanbieden van een hardloop-wedstrijd waarvan een deel van de opbrengst ten behoeve van Molen de Lelie is. Vanaf 2023, ons 30 jarig jubileumjaar, is er op veler verzoek voor elke afstand een parcours van één ronde gemaakt. De kinderloop is verkort naar 1000 meter zodat ook de kleinste lopers mee kunnen doen. De 10 kilometer gaat door het buitengebied en is over een afstand van 560 meter onverhard. Natuurlijk gaan alle routes nog steeds door Korenmolen "De Lelie".

Rabo Clubsupport

Van 4 tot 26 september 2023 kun je weer stemmen. Uiteraard kun je stemmen op de RoadRunners!

Stem snel en eenvoudig via de app van de Rabobank.


Hardloopblessures

Download hier de presentatie van fysiotherapeut Sip over het voorkomen van hardloopblessures

Agenda

De boscross is bij de trimbaan van het "Pagnevaartbos" nabij "Bosbad Hoeven".  Aanwezig: 09.45 uur - Start: 10.00 uur Iedereen is welkom, je opgeven hoeft niet en het "meedoen" is gratis!

Op zaterdag 30 september zijn de clubkampioenschappen van Achilles. Wij als leden van RREL mogen hier ook aan deelnemen. Om 9:30 is er een 5000 meter. Als je meedoet graag een richttijd opgeven voor een goede serie indeling. Inschrijven kan via deze link https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/39828/